Barngalgar för accessoarer

Det finns detaljer och plagg som används i rollspel och som måste hanteras på ett bra sätt. De ska inte vikas men kan heller inte hängas på vanliga stora galgar. Med barngalgar så blir det ordning på kostymerna. Galgar för barn är mycket mindre men de har gott om plats för sådant som måste hängas som slipsar och bälten.

Barngalgar har rätt storlek

Barngalgarna har rätt storlek för mindre plagg. Samtidigt som de är hälften så stora som vanliga galgar så har de en krok som passar perfekt på klädstället eller i garderoben. Med barngalgen så får du upp plaggen till rollspelen på en nivå som gör att du ser dem. Istället för att stoppa in dina utklädningskläder längst in i garderoben så får de hänga tillsammans med skjortor och annat som används dagligen.

Med rätt storlek så går det att hänga en liten väst utan att den töjs ut. Den kommer att hänga rakt och snyggt så att det inte blir skrynkligt. Det här är inte bara viktigt under den del av året då du inte kommer att klä ut dig. När det väl blir dags att åka iväg för ett större rollspel så kommer du att kunna ta med dig dina galgar.

Barngalgar är enkla att ta med sig eftersom de är mindre. Om de är gjorda av plast så väger de ju knapp någonting. Det kan vara en stor fördel då du behöver hänga upp flera plagg och annat när du väl har kommit fram och gör dig redo för rollspelet.

Med klämmor

Det finns galgar för barn med klämmor. Det här är en modell som kan vara väldigt praktiskt just då det blir tal om kläder för rollspel. Om det finns en klämma så är det enkelt att hänga detaljer som mustascher och knappar tillsammans med resten av dräkten. En del använder barngalgarna uteslutande för detaljer. Istället för att stoppa i en påse eller en låda så får dessa hänga på galgen. Då blir det enklare att komma åt!

Galgar av god kvalitet

Men det är viktigt att de galgar som används håller god kvalitet. Det finns barngalgar av olika material. Plast kan vara ett lika starkt material som trä och metall. Det är konstruktionen på galgen som kommer att avgöra hur seg den är. Bara för att en galge är liten så betyder det inte att den inte kan klara tuffa tag.

Om du investerar i riktigt bra galgar för barn så kommer de att bli en stor tillgång för kommande rollspel. Du kan hålla ordning på dina dräkter och se till att ingenting försvinner eller förstörs då du åker bort för särskilda evenemang.

4 Feb 2019